Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Modelleri ve Fiyatları

Davetiye Modelleri ve Fiyatları

Çok sayıda farklı model seçeneği üzerinden tercih yapmak isteyenler davetiye modelleri ve fiyatları konusunda bilgi alarak en uygun seçeneğe belirleyebilirler. Her model için belirlenen fiyat seçenekleri değişmektedir. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları her durumda her özellikle yapılacak organizasyon seçeneğini göre belirleyecekleri davetiyeler üzerinden tercihlerini yapabilirler.

Söz, nişan, nikah, düğün veya sünnet düğünü gibi pek çok farklı amaç için tercih edeceğiniz davetiye seçenekleri değişebilir. Bu nedenle yapacağınız incelemeler sonucunda daha fazla seçeneği bir arada görüntüleyerek en uygun tercih yapabilirsiniz. Modellerde kullanılan malzemeler fiyatları belirlemektedir. Bu nedenle her model için belirlenmiş farklı malzeme seçenekleri üzerinden kaliteli kullanım imkanı elde edilecek şekilde çalışma yapılmaktadır.

 

 

Kaliteli Davetiye Modelleri

 Her organizasyon için davetlileri davet etmek adına tercih edilecek birbirinden farklı davetiye seçeneği bulunmaktadır. Bu nedenle organizasyon sahipleri tercih edebilecekleri daha fazla seçeneğe ulaşarak en uygun tarihi belirleyebilirler. Organizasyonun amacına göre hazırlanmış olan kaliteli davetiye modelleri  değişmektedir. Farklı boyutlarda ve modellerde hazırlanmış olan seçenekler özellikle modern veya klasik tarzda seçim yapmak isteyenler aradıkları seçeneklere ulaşmasını kolaylaştırmaktadır.

Fiyatlara göre tercih yapmak isteyenler birim fiyat seçenekleri üzerinden tercihlerini belirleyebilirler. Modellerde kullanılan kağıt kalitesine göre belirlenecek olan fiyat seçenekleri özellikle bütçesine uygun fiyatlar üzerinden tercih yapmak isteyenlerin hem ışık hem de kaliteli tercih yapmasını sağlamaktadır. En özel günlerinizde davetlilerinize sunmak için tercih edebileceğiniz şık ve etkileyici model seçenekleri için farklı katalog seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

 

 

Davetiye Basımı

 Seçilen davetiye modelinin taslağının hazırlanmasının ardından basım işlemleri yapılmaktadır. Bu nedenle özellikle farklı model seçeneklerini tercih edilmesinin ardından belirlenecek olan söz ve davetlilere sunulacak olan bilgilerin taslak üzerinde yerleştirilmesinin ardından belirtilen sayıda basım işlemleri yapılarak kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Söz, nişan, düğün, nikah veya sünnet düğünü gibi organizasyonlar için tercih edinebilirsiniz.

davetiye basımı konusunda sistem üzerinden yapacağınız incelemeler sayesinde detaylı bilgi edebilirsiniz.

Her tarza ve zevke uygun model seçeneklerinin hazırlanmasının yanı sıra fiyat seçenekleri özellikle ayırmış olduğunuz bütçeye uygun şekilde tercih yapmanızı sağlamaktadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler