Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Nikah Davetiyeleri

Nikah Davetiyeleri

Nikah hazırlığı içerisinde olanlar için en önemli detaylardan birisi de nikah davetiyeleri olmaktadır. Nikahınıza davet etmek istediğiniz kişilere sunmak adına tercih edebileceğiniz çok sayıda farklı model seçeneğini bir arada görüntüleyerek en uygun seçenekleri belirleyebilirsiniz. Farklı şekillerde hazırlanmış olan modeller aradığınız veya istediğiniz tarzda seçim yapmanızı sağlamaktadır.

Katalog üzerinden yapacağınız incelemeler sayesinde sade veya gösterişli modelleri bir arada görüntüleyerek en uygun seçeneğe ulaşabilirsiniz. Her model özellikle farklı tarzlara hitap etmektedir. Bu nedenle seçilen modeller üzerinden yapılacak olan çalışmalar belirtilen bilgilerin daveti üzerine basılmasını ve aynı şekilde istenilen sayıda basım işlemini yapılmasını sağlar.

 

 

 

Nikah Davetiyesi Modelleri

Nikah yapacak olan çiftler için tercih edilecek olan nikah davetiyeleri özellikle davetlilerin davet edilmesinin yanı sıra bir ömür saklanabilecek objeler arasında yer almaktadır. Bu nedenle tercihin doğru şekilde yapılması ve çiftin hoşuna gitmesi oldukça önemlidir. Modern veya klasik tarzda seçim yapmak isteyenler bu durumda daha fazla seçeneği bir arada görüntüleyerek en uygun seçeneklere ulaşabilirler.

Nikah için hazırlanmış olan davetiye seçenekleri konusunda aynı anda daha fazla seçeneğe görüntülemek isteyenler için kataloglar istediğiniz tarzda seçim yapmanıza yardımcı olmaktadır. Birbirinden farklı şekillerde ve boyutlarda hazırlanmış olan davetiye seçenekleri her çiftin bütçesine uygun şekilde tercih yapmasını sağlamaktadır. Kaliteli malzemeler üzerinden yapılan çalışmalar tercih edilen modelin kısa süre içerisinde basılmasına ve kullanıma hazır hale getirilmesini sağlamaktadır.

 

 

Nikah Davetiyesi Fiyatları

Bütçenize uygun fiyatlar üzerinden tercih yapmak istediğinizde farklı modelleri karşılaştırarak fiyatlar üzerinden tercihinizi belirleyebilirsiniz. Her model için kullanılan malzemeler fiyatların belirlenmesi konusunda etkili olmaktadır. Bu nedenle çiftler yapacakları incelemeler sonucunda daha fazla seçeneği bir arada görüntüleyerek bütçelerine uygun ve hoşlarına gidecek modelleri tercih edebilirler.

Beğenebileceğiniz nikah davetiyeleri konusunda özellikle tercih etmek istediğiniz Seçenekler olması durumunda yapacağınız talepleri buna uygun şekilde belirleyebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz model üzerinden yapılacak basım işlemleri kısa süre içerisinde tamamlanarak nikah davetiyeleri kullanım için hazır hale getirilmektedir. Seçmiş olduğunuz söz üzerinden yapılan çalışmalar ile davetiyenin şekli ortaya çıkartılmaktadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler