Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Hakkımızda

Merhaba;
Bizler matbaa sektörünün en uç noktalarında yetişmiş zanaatkarlarız.
Matbaa sektöründe uzun yıllarda edindiğimiz iş deneyimlerinin bize üst seviyede bir kalite kazandırdığına inanıyoruz. Binlerce firmanın baskı ihtiyaçlarına başarılı bir şekilde cevap verirken, çok güzel dostluklar kurduk ve birçok firma ile kardeş olduk. Bizler için ticari ahlak 1 numaralı altın kural ve olmazsa olmazımızdır. Şirketimiz her daim teknolojik gelişmeleri ve gereksinimlerini yakından takip ederek, çağın gerisinde değil önünde yer alarak bir adım daha ileri gitmektedir.
 
Davetiye.Org
Hepimizin bildiği gibi internet artık hayatımızın her noktasında. Alış veriş yapıyoruz, müzik dinliyoruz, film izliyoruz kısacası vaktimizin bir bölümünü internette zaman geçirmiye ayırıyoruz. Bizler de davetiye satışlarımızı internetten yaparak daha fazla kişiye erişir olmak istedik. www.davetiye.org alan adı ismimiz ile sizlere binlerce davetiye modelini bulunduğunuz ortamda kıyaslama ve beğenme imkanı sunuyoruz.
 
Davetiye Cadde Mağazamız
Bizleri ziyaret etmek isteyen müşterilerimizin davetiye ve nikah şekeri mağazamızda rahat bir zaman geçirmesi bizler için çok önemli. Binlerce davetiye modelimizin olması, davetiye seçimi için çok zaman gerektirdiğine ve hayallerinizdeki davetiyenizle bütünleşmenizi isteriz. Ankara'da bulunan müşterilerimizin rahat bir şekilde bizlere ulaşması için Davetiye Mağazamızı Ankara'nın merkezine ve otopark, trafik sorunu olmayan Kazım Karabekir Cadde üzerine açtık. Her türlü soru ve düşünceniz için bizleri arayabilirsiniz.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler