Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Modelleri

Davetiye Modelleri
Özel günlerin olmazsa olmazlarından biri olan davetiye modelleri insanların önemli günlerinde yakınlarına yanlarında olmalarını istemelerine dair gerçekleştirmiş oldukları önemli bir çağrıdır. Davetiye katalogları üzerinde gerçekleşmesi bekelen günün tarihi ve saati yanı zamanda nerede olacağı konusunda kısa ve öz bilgiler bulunarak davetliler bilgilendirilir. 
Birbirinden çeşitli davetiyeler ile beklenilen günün davetiye sahibi kişilerce ne denli önemli ve özel olduğunun mesajı verilir. Davetiyelerde kullanılan baskılar, süslemeler ve kataloğun büyüklüğü ile katalogda kullanılan hammaddenin masrafı kataloğun kişiye geliş fiyatı üzerinde değişiklikler göstermesine neden olur. 
 
 
Davetiye Çeşitleri
Yaldızlı baskılar davetiyelere görünüm açısından farklılık kazandırıken fiyat açısından da farklılık göstermesine neden olur.
Davetiyeler genel olarak kare veya dikdörtgen şeklinde imal edilir. Ancak farklı şekillerde davetiyelere rastlamak da mümkündür. Davetiyenin nasıl bir güne çağrı yapacağına dair model seçimine karar verilebilir. 
Popüler davetiye modelleri genel olarak düğün ve nişan davetlerinde kullanılır. Elite davetiyeler genel olarak dikdörtgen bir şekle sahip olup daha kibar bir görünüm vermektedir.
Fiyatı itibari ile kristal ve popüler davetiyelere oranla fark yaratır. Style davetiye modelleri elite, kristal ve popüler davetiye modellerinden biraz daha pahalı olup üzerinde oymalı işlemeler bulunur. Her ne kadar fiyatı itibari ile biraz daha fark yaratmakta ise de özel davetliler için farklı bir atmosfer ışığı yayar. 
Birbirinden çeşitli şekillerde ve tasarımlarda üretilebilen davetiyeler hangi özel gün için hangi davetiyenin kullanıldığına dair destinasyonlar içerir.
Davetiye çeşitleri davetlilere duyurusu yapılan özel gün için önemli olduklarını da hissettirir.
Hem davetiye sahibi hem de davetliler böyle bir uygulamadan memnun kalmakta ve karşılıklı olarak etkileşimde bulunmaktadır. Davetiyelerin böylesine süslü olması davetlilerin davet edildiklerini unutmamalarına yönelik güzel bir uygulamadır.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler