Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Türkiye Davetiye

Türkiye Davetiye

Süper kampanyalarla Türkiye davetiye modellerimizi incelemeden geçmeyin! Firmamızda özel baskılardan trend baskılara kadar çok çeşitli baskı seçenekleri mevcuttur. Dilerseniz kendi çizimleriniz ile veya bize tarif edeceğiniz modelleri kullanarak size özel davetiye modeli oluşturabilir ve organizasyonlarınıza bir nebzede olsa katkıda bulunabiliriz. Özel baskılı zarflar ile de ilk görüntüyü de canlı kılabilirsiniz.

Davetiyeleriniz organizasyonlarınızın nasıl olacağı konusunda ilk izlenimi verir. Organizasyonlarınıza özel davetiyeler için firmamızı tercih etmeniz halinde kampanyalı fiyatlarımızdan da yararlanabilirsiniz. Davetiye kataloglarına tanıdığımız indirimlerden yararlanma fırsatı sunuyoruz.

Zaman zaman sunduğumuz bu fırsat bizden hizmet alanlar için son derece uygun fiyatlarla kutlama hazırlıklarına iyi bir bütçe kontrolü sağlıyor. Firmamızda gerçekleştirdiğimiz kaliteli ve renkli baskılarımız davetiyelerin göz alıcı görünmesi açısından son derece önemlidir. Biz de bu önem doğrultusunda garantili hizmet vermekten onur duyuyoruz.

 

 

 

Trend Davetiye Modelleri

Son zamanlarda ülkemizde en çok kullanılan davetiye modeli yandan çekmeli davetiye modeli olarak karşımıza çıkıyor. Basımların modernleşmesi ile bizde birbirinden farklı tasarımlar ile müşterilerimize tek bir tipte değil bir katalog üzerine birden fazla tipte tasarım örnekleri sunuyoruz. Aksesuar detaylarından hoşlananlar için kurdele, ip bağlama, taşlı davetiye ve daha bir çok şekilde davetiye modellerini isteğe göre tasarlıyoruz. Biraz eskiye doğru göç etmek isterseniz Türkiye davetiye kraft modellerimizi gözler önüne seriyoruz. Daha modern seçenekler için bizi arayın!

 

 

Davetiye Fiyat

Firmamızda çok çeşitli davetiye modellerine farklı fiyatlar sunulabiliyor. Bu noktada davetiye kartının hangi maddeden imal edildiği hangi aksesuarların kullanıldığı vb. konular önem taşıyor. Fiyatların belirlenmesinde önem taşıyan bu konular müşterinin isteğine göre de Türkiye davetiye basımında ki kartların özelliklerinin değiştirilmesi sağlanabiliyor. Daha modern baskılar için alışılmış kartların dışında şeffaf maddelerde kullanılabilir.

Bu örnekler çoğaltılabilir ve kişiler organizasyonlarına bir farklılık kazandırabilirler. Toplu siparişlerinizde ekonomik fiyat politikamızdan yararlanabilirsiniz. Uygun ödeme seçeneklerimiz sayesinde de kutlama hazırlıklarınıza destek olmaktayız. Bunun yanında toplu verdiğiniz siparişlere ek olarak kişiye özel davetiyelerde bastırabilir ve sizin hayatınızda önemli yeri olan kişilerin kendilerini daha değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler