Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Nikah Şekerleri

Nikah Şekerleri

En güzel ve ekonomik nikah şekerlerini incelemek için hemen tıklayın! Nikah şekeri isminden dolayı bir çok kişi tarafından nikah salonlarında yenilebilen bir yiyecek olarak algılanabiliyor. Ancak nikah şekeri aslında davetlilere verilen o günün hatırasının kalması amacı ile birer hediyedir. Bu hediyeler birer nazar boncuğu, küçük boyutlu biblolar vb. hediyelerdir.

 

 

 

En Çok Kullanılan Nikah Şekeri

Çiçek keseleri günümüzde en çok kullanılan nikah şekerleridir. Çiçek keselerinin daha hesaplı olması düğün sahiplerinin nikah şekeri olarak bu ürünü tercih etmelerine örnek oluyor. Bunun yanında keseler içerisine kınalar veya çeşitli kokulu bitkiler koyularak da nikah şekerleri yapılabiliyor. Kına keseleri daha çok kına gecelerinin günümüzde en çok dağıtıldığı nikah şekerleridir.

 

 

 

Yeni Tasarım Nikah Şekerleri

Farklı olana ve yenilikçi olana imza atılması nedeni ve düğünlerde daha farklı ve daha yenilikçi olan nikah şekerleri tasarlanıyor. Örneklerine şöyle değinilebilir: Magnetler, küçük boyutlu kavanozlar, mumluklar ve küçük ebatlı çerçeveler… Nikah şekeri denildiğinde aslında yalnızca aynı türdeki nikah şekerlerini tercih etmek yerine düğün sahibinin beğendiği birbirinden farklı hediyeler temin edilebilir.

 

 

 

Nikah Şekeri Çeşitleri

Nikah şekerleri için çikolatalar da kullanılabilir. Çikolataların birer hatıra olarak kalması pek de mümkün olmayacaktır. Malum ki çikolatalı nikah şekerleri en kısa zamanda tüketilecektir. Ancak bu çikolatalı nikah şekerlerini sunma şekilleri nikah şekerlerinin birer hatıra olarak kalmasını sağlayabilir. Çikolatalı şekerler direk olarak hiçbir aksesuar içermeden sunulması yerine birer küçük biblolar eşliğinde veya mumluklar içerisinde sunulabilir.

Böylece davetliler çikolata tüketseler de geriye kalan aksesuarlar davetliler için birer hatıra niteliğini taşıyacaktır. Nikah şekerlerinde kullanılan objeler eski zamanlarda daha kısıtlı modeller içerirken şimdiki zamanda nikah şekeri objelerinin tasarım genişliği söz konusudur. Üstelik her yıl moda nikah şekerleri tasarlanır.

Bir önceki yılın nikah şekerlerini kullanan kişiler hala olsa da düğün organizasyonlarının farklı olmasını isteyen kişiler o yılın modasını yansıtan nikah şekerlerini tercih ederler. Sizde modayı takip ederek hazırladığımız nikah şekerlerini inceleyebilir ve beğendiğiniz üründe karar kılarak firmamıza sipariş talebinde bulunabilirsiniz.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler