Müşteri Hizmetleri: +90 (312) 324 32 37     Whatsapp: +90 (533) 134 81 81

Davetiye Örnekleri

Birbirinden farklı tarzlarda hazırlanmış olan davetiye örnekleri dilediğiniz her durumda düzenleyeceğiniz davete uygun şekilde tercih yapmanızı sağlamaktadır. Özellikle kullanılan malzemeler her davetiyede değişebilir. Bu nedenle kaliteli tercih yapmak isteyenler veya bütçelerini uygun tercih yapmak isteyenler farklı kalitedeki modelleri inceleyerek en uygun seçeneği belirleyebilirler.

Söz, nişan, nikah, düğün veya sünnet düğünü gibi pek çok farklı organizasyon için tercih edebileceğiniz çok sayıda farklı davetiye modeli bulunmaktadır. Her model dilediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz model veya klasik tarzda seçim yapmanızı sağlamaktadır. Daha fazla seçeneği bir arada görüntülemek özellikle tercih yapmak isteyenlerin aynı anda farklı seçenekler üzerinden farklı detayları göz önünde bulundurarak en uygun seçeneğe belirlemelerini kolaylaştırmaktadır.

 

 

En Şık Davetiye Modelleri

Hem şık hem de kaliteli tercih yapmak isteyenler davetiye örnekleri üzerinden yapacakları incelemeler sayesinde en uygun seçeneğe ulaşabilirler. Değişen model seçenekleri dilediğiniz her durumda tercih edebileceğiniz daha fazla seçeneğe ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır. Davetiyeler özellikle amaçlarına uygun şekilde hazırlandığından organizasyonun içeriğine uygun şekilde tercih yapılması gerekir.

Modern veya klasik tarzda hazırlanmış olan model seçenekleri her kullanıcının dilediği durumda en uygun seçeneğe ulaşmasını sağlamaktadır. Modellerde özellikle farklı boyutlarda şekillendirmeler yapılmaktadır. Bu nedenle yapacağınız tercihlerde aynı zamanda modelin şeklini yanı sıra boyutları konusunda da katalog üzerinden yapacağınız inceleme sayesinde bilgi alabilirsiniz. Nişan, söz, nikah ve daha pek çok farklı organizasyon için tercih edilecek olan davetiyeler farklı katalog seçenekleri içerisinde sunulmaktadır.

 

 

Davetiye Fiyatları

Modellerin şekline ve boyutuna göre belirlenmiş olan fiyatlar üzerinden satış yapılmaktadır. Bu nedenle değişen davetiye örnekleri özellikle fiyatları konusunda etkili olmaktadır. Kullanılan malzeme seçenekleri çoğu zaman farklı kalitede tercih yapılmasını sağlamaktadır. Katalog üzerinden yapılacak incelemeler ve uygun seçenekleri ulaşmak isteyenler farklı malzeme seçenekleri ve modelleri karşılaştırarak en uygun seçeneğe belirleyebilirler.

Toplu şekilde yapılan satışlar bütçenize uygun fiyatlar üzerinden işlem yapmanızı sağlar. Bu nedenle birim fiyat üzerinden belirlenmiş fiyat seçenekleri incelemek isteyenler katalog üzerinden yapacakları incelemelerde özellikle her model için verilen fiyatları karşılaştırarak toplu şekilde alım yapmaları durumunda belirlenecek olan fiyatlar üzerinden işlem yapabilirler.

Son Yazılar

%20'ye varan indirimler